Gelieve Meneer, ik wil wat meer ?

Onze virtual private servers zijn een geweldige oplossing voor website-eigenaren die een meer krachtige en flexibele oplossing dan shared webhosting nodig hebt, maar niet een dedicated server niet nodig . Shared hosting laat server middelen worden verdeeld over alle plaatsen op de server en de prestaties van de site vormen in elke site op de server wordt goed gedragen , in het gedeelde omgeving , server configuratie en geïnstalleerde modules in wezen vergrendeld , die enige voorziening te worden gemaakt voor end -user -configuratie , maar in wezen moet je nemen wat je gezien.

VPS Server Hosting
Powerful VPS Hosting Diagram
Meer ?
Een VPS biedt u veel meer flexibiliteit als het geeft je een dedicated server omgeving gelegen op gedeelde hardware. U koopt een speciale toewijzing van middelen die niet worden gedeeld met andere gebruikers . In wezen een VPS biedt u dezelfde mate van controle als een dedicated server , maar zonder de enorme prijskaartje . Maar dit betekent niet dat een VPS inferieur is aan een dedicated server , kan het eigenlijk bieden voordelen ten opzichte van zijn tegenhanger.
Onze Virtual Private Servers komen met een heleboel geweldige functies:
  • Installeer alle software
  • Volledige root- toegang
  • Linux of Windows-besturingssystemen
  • Bandbreedte grafieken
  • Host meerdere Websites
  • Server Reboot
  • Data Centre CCTV
  • Klimaatcontrole
Belangrijkste voordelen:
Volledige controle
Alle virtual private servers worden geleverd met volledige administratieve toegang, waaronder root-toegang waarmee webmasters om hun eigen aangepaste software te installeren.
Multi Site Hosting
Het kan een kosteneffectieve manier om meerdere websites te hosten van de ene rekening , zonder het prijskaartje en de tijdsdruk van het runnen van een eigen dedicated server.
Niet alleen voor webhosting
Een VPS kan worden gebruikt voor veel meer dan web hosting . U kunt uw eigen gaming- server , bestandsserver , databaseserver , e-mailserver of zelfs ontwikkeling server.