De technologie

Onze krachtige dedicated servers bieden de beste technologie met uitstekende prestaties voor zelfs de meest veeleisende van websites met behulp van de nieuwste Intel en Dell -technologie te combineren ongeëvenaarde server -specificatie , service en bandbreedte met een laag maandbedrag.

Onze Dedicated servers maken gebruik van de beste technologie op de markt en zijn alle Britse basis wat betekent dat je de best mogelijke prestaties van uw server te krijgen . Zelfs met een laag budget gebruiken we alleen de beste . Wij gebruiken alleen Dell servers in onze Dedicated Server Platform en alle van hen maken gebruik van RAID 1 disk -mirroring , zodat één van uw twee schijven kunnen mislukken zonder dat downtime op uw site.

Betaalbare Dedicated Servers
Cisco Logo
Het netwerk
Het netwerk is gebaseerd op 10GB technologie die een veel hogere snelheid dan de meeste hosting netwerken . Al onze switches en routers zijn ontwikkeld door Cisco . Onze multi- homed netwerk maakt ook gebruik van meerdere verbindingen naar het internet dus dat moet een van de aansluitingen niet onze andere connecties het verkeer automatisch . Niet alleen betekent dit een loskoppeling van het internet een zeer onwaarschijnlijk vooruitzicht , maar betekent ook dat het verkeer kan een bereik van paden kiezen om zijn bestemming te bereiken.
The Cpanel
cPanel en WHM manager is de nummer 1 keuze voor webhosting administratie op een dedicated server . Er zijn veel gereedschap voorzien van cPanel , van tools waarmee u uw server te beveiligen , de klant rekening bepaling gereedschappen en nog veel meer , zal uw web hosting fantastisch bedienen en zijn zeer eenvoudig te gebruiken , vooral met onze gidsen op het gebruik van de cPanel.
Hosting cPanel
Onze dedicated servers worden geleverd met een heleboel geweldige functies:
  • Installeer alle software
  • Linux of Windows-besturingssystemen
  • 2x Eigen IP -adres
  • Geen Gedeelde bronnen
  • Host Meerdere websites
  • Volledige Root-toegang
  • Server Reboot
  • Bandbreedte grafieken
  • Data Centre CCTV
  • Klimaatcontrole
Veel gestelde vragen:
Wat de toegang level krijg ik mijn server ?
U moet beheerder of volledige root privileges te beheren en toegang te krijgen tot uw server.
Is er een software op de server geïnstalleerd om te helpen met de configuratie?
Ja, als je Linux Cent Operating System hebben gekozen dan Webmin wordt automatisch geïnstalleerd. Dit is een web-based control panel dat systeem administratieve taken zoals het configureren van Apache of setup gebruikers mogelijk maakt. Voor een zo gemakkelijk mogelijke management zou raden wij u cPanel naar uw server toe te voegen.
Hoe kan ik mijn server herstarten?
U kunt uw server rebooten heel gemakkelijk op elk gewenst moment, ga je naar de "managed dedicated servers" gebied van het configuratiescherm en klik op de real-time reboot knop.
Waar wordt mijn Server is gebaseerd?
Uw server zal worden gevestigd in onze Britse datacenter.
Kan ik mijn server om video's, audio streamen hosten of op te slaan grote back-ups?
Ja, u kunt uw server te gebruiken voor welk doel dan ook, zolang het blijft bij de Britse wetgeving dan bent u vrij om de server voor wat je wilt gebruiken. U kunt onze algemene voorwaarden hier te controleren.