Van concept tot realiteit

Van ontwerp concept, om de levering van drukwerk aan uw deur, zullen wij ontwerpen en beheren van een afdruktaak eisen die je hebt, met inbegrip van inkoop copywriters en fotografie indien nodig. Logo ontwerp, briefpapier en corporate ID, brochures, inserts en folders, ansichtkaarten, folders, uitnodigingen, promotionele pads en beursstands .. Voor elke creatieve ontwerpen, laten we onze design studio werken hun magie!

We hebben een hoge kwaliteit ontwerpen gedaan voor een aantal van de landen top bedrijven. Wij zijn trots op het zien van een Billboard, dat is ontworpen door ons of het zien van een bord geschreven bedrijfswagen rijden door met ons werk aan de kant. Wij creƫren topontwerpen om uw bedrijf op de kaart te zetten.

Veel gestelde vragen:
Kun je merk of rebrand mijn volledige bedrijf?
Ja, we zijn in staat om alle elementen van uw nieuwe of bestaande bedrijf uit de kleinste dingen zoals briefpapier ontwerpen om het imago van uw bedrijfsbezoeken - het logo - hier bij Digital Assassins bieden wij een volledige branding pakket met alles wat je nodig hebt om het merk of volledig opnieuw merk je comapny. Bezoek onze branding pagina of neem contact met ons op!
Moet ik royalty's te betalen voor het gebruik van mijn ontwerpen in publicaties?
Nee, sommige bedrijven rekenen om uw eigen ontwerpen te gebruiken in publicaties elke keer dat u ze gebruiken, geloven we de ontwerpen die we maken moeten zijn van jou te houden en zo al onze ontwerpen komen royalty-vrije, zodat u ze kunt gebruiken waar u maar wilt.
Waarom heeft mijn ontwerp hebben PROOF geschreven over het midden?
Al onze ontwerp bewijzen worden geleverd met PROOF geschreven over het midden; zodra de volledige factuur is gewist vindt u de originele exemplaren te ontvangen voor uw ontwerpen. Als u het ontvangen van uw ontwerpen door middel van druk, vragen wij betaling voor uw ontwerpen gaan om af te drukken.
Kunt u het ontwerp bewegwijzering voor mijn winkel en voertuigen?
Ja, we bewegwijzering kunnen ontwerpen voor bijna alles, onze ontwerpen zijn klaar voor afdrukken, kunt u kiezen voor ons of een onafhankelijke printer als ze klaar zijn om te snijden en te verpakken. Neem dan contact met ons op via de contact pagina of bel ons op +44 800 689 1389