Hou het uniform

Van vol uniformen voor uw bedrijf om t-shirts voor u en uw vrienden op vakantie, kunnen we de merkkleding om je uit kit te bieden. Ons uitgebreide assortiment van kleding zet ons ver boven de concurrentie, we zijn niet de typische t-shirt drukkerij, kunnen wij ook het merk van uw bedrijf stropdassen, overhemden, blazers en nog veel meer. Wij maken gebruik van onze ervaren design team op te stellen vanuit het niets elk ontwerp ideeën die je wilt zetten om af te drukken of als u al een beeld klaar om af te drukken onze printtechnologie doet elke keer de beste baan mogelijk te maken. Als u nog meer weten over een van de kleding producten die wij aanbieden neem dan contact op.

Kleding Ontwerp
Kleding Ontwerp Sample
Draag het goed
Zoals u kunt zien op onze eerdere klanten zomer in Magaluf, kan een goede uniform helpen om een merkimago te creëren en het vertrouwen te krijgen in dat merk, dit is van essentieel belang in het geven van u een groot voordeel in een steeds concurrerender markt. Als alle medewerkers dragen een uniform het creëert een uniforme uitstraling voor uw bedrijf. Al uw medewerkers zijn gemakkelijk herkenbaar met name in situaties waarin klanten nodig hebben om het verschil te identificeren tussen uw medewerkers en het grote publiek. Een uniform creëert ook een gevoel van verbondenheid en eenheid aan uw medewerkers. En als u ons ontwerp expertise, we garanderen dat uw medewerkers kunnen bijna net zo cool uitzien als de onze.
Veel gestelde vragen:
Wat is het minimum orderbedrag?
Er is geen minimum bestelbedrag, kunt u een bedrag van de ene t-shirt tot een miljoen t-shirts te bestellen, zijn er geen grenzen.
Kan ik gewoon een kant en klaar om het ontwerp af te drukken?
Ja, je hoeft niet om ons te kiezen voor uw drukwerk diensten die wij bieden ook een exclusieve design service. Hoewel het wordt aanbevolen afdrukken u door ons om de beste resultaten te krijgen.
Kan ik namen op de rug en ontwerpen op de voorzijde?
Natuurlijk, we zijn een geen halve maatregelen bedrijf en alles wat we creëren we dat doen alsof het onze eigen waren, kunt u welke ontwerpen en kleuren die u nodig heeft voor een van uw kleding aankopen hebben.
 
Kan de kleding worden gelabeld en in zakken?
Ja, kunnen wij ontwerpen en de binnenste labels en het identificeren van labels af te drukken, kunnen we zelfs speciaal zak hen als eindproduct, maar aangeven dat u deze service wilt bij het plaatsen van uw bestelling.