Gebruik altijd Protection

Het beschermen van u en uw klanten informatie is de nummer een zorg als het gaat om online trading. Website hacking en malware zijn de twee meest voorkomende manieren een externe bron zal proberen om uw website te schenden, StopTheHacker Pro biedt uw website met geavanceerde functies klaar om de meest complete beveiligingsoplossing voor uw website en uw bezoekers. StopTheHacker is een volledig gehoste software-oplossing voor het verstrekken van uw website met de meest geavanceerde website beveiliging en controle-instrumenten.

Website Hacker
Het grote Verschil
Vergeet StopTheHacker is niet anti-virus software, de meeste anti-virus software is traag om nieuwe bedreigingen te identificeren en dit maakt het mogelijk schadelijke inhoud te onopgemerkt blijven en in de wereld van het web elke seconde telt. Standard Anti Virus motoren alleen richten op de traditionele malware bestanden zoals exe, msi en scr-bestanden en de manier waarop deze bestanden worden geanalyseerd zijn veel verschillen van de malware geschreven in dynamische web talen zoals php, html en javascript. Anti-virus engines zijn niet in staat om malware geïnjecteerd in htaccess files detecteren malware geïnjecteerd in advertenties en malware geïnjecteerd als CSS of in CSS-bestanden, StopTheHacker kan.
Kenmerken:
 • Dagelijks website scans
 • Malware waarschuwingen
 • Blacklist Scans
 • DNS Controles
 • Spam Controles
 • CSS, PDF, SWF Controles
 • Kunstmatige intelligentie
 • Gedetailleerde rapporten
 • Reputatie Bescherming
 • Geavanceerde algoritmen
 • Continu leren
Veel gestelde vragen:
Wat is Malware?
Malware is software die door schurken ontworpen om operationele van een computer te verstoren, krijgen onbevoegde toegang of gevoelige informatie te verzamelen. Meestal in de vorm van software, kan malware ook worden gevonden in de vorm van een script of de code en de term malware wordt gebruikt om elke vorm van software of code die specifiek ontworpen om te exploiteren zonder toestemming te beschrijven. Malware omvat computervirussen, Trojaanse paarden, wormen, spyware en adware onder andere kwaadaardige programma's.
Wat is een zwarte lijst?
Bedrijven zoals Google te analyseren websites en bepalen of de website is het verspreiden van malware of is gemeld als deel te nemen aan een poging tot phishing. Als dit het geval is, wordt de website van de resultaten pagina verwijderd en de meeste browsers bezoekers van de mogelijke dreiging uw website bezitten waarschuwen.
Wat gebeurt er als malware wordt gedetecteerd op mijn site?
Als je met behulp van StopTheHacker wordt u automatisch gewaarschuwd voor alle malware gevonden tijdens een scan. Vanaf dit punt kunt u uw website terug naar een eerder opgeslagen malware gratis versie snel en eenvoudig te herstellen.
Ik heb mijn eigen 3rd party Antivirus, zeker ben ik veilig?
Hackers zijn experts op het benutten van websites en het verkrijgen van ongeautoriseerde toegang, zelfs de nieuwste anti-virus software wordt geschonden door hackers, vaak met behulp van 3rd party plug-ins, scripts en software om de toegang tot uw website te krijgen. Alleen bij StopTheHacker kunt u zeker zijn van geen vervelende hackers verkrijgen van ongewenste toegang tot uw site.