Toonaangevende CMS

Wordpress is een van onze briljante één klik te installeren applicaties die u in staat om uw eigen website te maken en hebben het up and running in minuten. Wordpress bevoegdheden miljoenen websites over de hele wereld en met zijn uitgebreide mogelijkheden tot maatwerk, enorme bibliotheek van thema's en instinctieve interface wordpress is de meest krachtige, flexibele en eenvoudig te gebruiken web design oplossing. Oorspronkelijk ontworpen als een blogging platform WordPress snel uitgebreid tot een volledige web development-oplossing van haar concurrenten Joomla, Drupal verslaan vanwege zijn eenvoud.

Wordpress Logo
Wordpress Website Voorbeeld
Nieuwe Functionaliteit
Een groot netwerk van ontwerpers en ontwikkelaars zijn voortdurend creëren van nieuwe functionaliteiten voor alle types website. Dit betekent dat ongeacht de aard van de site die u op zoek bent om te creëren Wordpress in staat om het proces sneller en eenvoudiger dan ooit tevoren met zijn ongelooflijke controle van het management systeem (CMS) zal zijn. Wordpress is zeer geschikt voor alle soorten websites of dat nu een persoonlijk portfolio, e-commerce website, beoordeling website of zelfs een forum, het management is snel en eenvoudig dankzij de bekroonde Wordpress CMS.
Wordpress Kenmerken:
  • Met één klik te installeren
  • Gratis met Business hosting en enterprise hosting
  • Makkelijk te gebruiken
  • Duizenden aangepaste widgets
  • Duizenden Themes
  • Shortcode enabled
  • Spelling- en grammaticacontrole
Veel gestelde vragen:
Hoeveel controle krijg ik over mijn Wordpress site?
Met wordpress je de baas bent, in tegenstelling tot extern gehoste scripts, zoals Blogger, je hosten wordpress op uw eigen server, zodat je in de volledige controle over elk aspect.
Welke functies krijg ik met Wordpress?
Wordpress heeft een zeer indrukwekkende lijst van gratis en premium functies en dankzij de constante groei die lijst wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe functies toegevoegd dagelijks. Kijk hier voor een up-to-date overzicht van alle wordpress functies. http://codex.wordpress.org/WordPress_Features.
Hoeveel anderen gebruiken wordpress?
Wordpress bevoegdheden bijna een kwart van de nieuwe sites vandaag de dag, het is het content management systeem van de keuze voor meer dan twee derde van de top miljoen websites. Met 8 jaar bewezen geschiedenis en meer dan 50 miljoen websites in de wereld, waaronder "CNN" en "The New York Times", heeft Wordpress de software van de keuze over de hele wereld geworden.
Ik ben geen expert web, hoe gemakkelijk zal wordpress zijn voor mij?
Geen expert kennis of codering ervaring is nodig om te kunnen wordpress gebruiken, de meeste gebruikers halen de basics zonder enige opleiding of instructievideo's. Maar als je ooit niet vast komt te zitten, hebben wij een uitgebreid aanbod van video tutorials gemaakt om u te helpen de website die u altijd al wilde bouwen.